Passie voor de zorg

Live Impact bedenkt en organiseert evenementen voor de zorgsector. Van klein tot groot en voor jong tot oud. Van inhoudelijk congres tot een vrolijk personeelsfestival.

Onze mensgerichte aanpak zorgt voor rust en duidelijkheid in het traject. We snappen de doelgroep en weten wat die wil. We zijn bekend met de kansen en uitdagingen waar de zorgsector mee te maken heeft.

De afgelopen jaren hebben we al prachtige evenementen voor de zorgsector in Nederland mogen organiseren. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van projecten.


24

jaar in het vak

36

events voor zorginstellingen per jaar

1

kantoorhond

15

collega's

Een personeelsfeest voor een groot ziekenhuis, een activatie voor een zorginstelling, een inhoudelijk congres voor een verzorgingstehuis of een spetterend jubileumevenement voor een revalidatiekliniek: we hebben het allemaal gedaan. Voor de prachtige mensen-mensen uit de zorg. Een doelgroep waar we bij Live Impact heel blij van worden. En waar we hopelijk nog heel lang bijeenkomsten voor mogen bedenken en organiseren.

En, ook handig: We snappen hoe de hazen binnen zorginstellingen lopen. We zijn vertrouwd met de gangbare overlegstructuren en begrijpen hoe je met een publiek budget toch een fantastisch evenement kunt bedenken en organiseren.

Met grote zorg bedacht en uitgevoerd.

Van alle zorgmarkten thuis

Let's dance!

Live Impact | Eventmarketing // De Gruyterfabriek // The Bigger Office // Ingang “F”, ruimte 4109 // Veemarktkade 8 // 5222 AE // ‘s-Hertogenbosch // The Netherlands

+31 (085) 401 401 4

Contact