Je leukste familiedag ooit

Een familiedag op je bedrijf biedt een unieke kans om de trouwe achterban van je medewerkers met het bedrijf te verbinden. 

Doordat je ze een kijkje in de keuken geeft, worden ze enthousiast en misschien wel ambassadeurs van jouw bedrijf.


25

jaar in het vak

40

bedrijfsfamiliedagen per jaar

1

kantoorhond

15

collega's

Een gezellige familiedag is een absolute aanrader voor elk bedrijf dat geeft om zijn werknemers en hun familie. Een dag vol plezier, activiteiten en lekker eten kan wonderen doen voor de teamspirit en de sfeer op de werkvloer verbeteren.Door familieleden van alle leeftijden bij elkaar te brengen en de kans te bieden om samen te ontmoeten, te spelen en te ontspannen, ontstaat er een gevoel van verbondenheid en samenwerking die niet gemakkelijk op een andere manier kan worden bereikt.

Bovendien kan een familiedag ook zorgen voor een groter gevoel van betrokkenheid bij het bedrijf en de collega's. Wanneer medewerkers zien dat het bedrijf hun gezinnen ook belangrijk vindt, voelen zij zich meer gewaardeerd en gemotiveerd om bij te dragen aan het succes van het bedrijf.Kortom, het organiseren van een familiedag is een uitstekende manier om de banden tussen collega's en hun gezinnen te versterken en tegelijkertijd de werksfeer te verbeteren. Het is een investering in de toekomst van het bedrijf en kan bijdragen aan een meer harmonieuze en productieve werkomgeving.

Live Impact bedenkt en organiseert sinds 1998 familiedagen met een creatief en origineel verhaal. Waar je enthousiast van wordt, waar medewerkers en familieleden op af komen en waar ze energie van krijgen. Met als ultieme uitkomst dat na afloop elke deelnemer een nieuwe ambassadeur van jouw bedrijf is geworden.

Familieleden worden ambassadeurs

Let's dance!

Live Impact | Eventmarketing // De Gruyterfabriek // The Bigger Office // Ingang “F”, ruimte 4109 // Veemarktkade 8 // 5222 AE // ‘s-Hertogenbosch // The Netherlands

+31 (085) 401 401 4

Contact