Van campagne naar champagne

Proficiat! Je bedrijf is binnenkort jarig en viert een jubileum. Hét juiste moment om nu alvast te beginnen met de eventplanning voor de komende periode. Want een jubileumjaar biedt heel veel kansen om de band met medewerkers, relaties en andere belangrijke stakeholders een flinke boost te geven.

De lange historie én toekomst van het bedrijf vormt de perfecte basis om jouw bijzondere verhaal te delen met anderen. Waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt. En dat doe je bij voorkeur live, van mens tot mens. Want dat werkt het allerbeste.

Bij Live Impact helpen we jubilerende bedrijven met het vertellen van hun jubileumverhaal. We bedenken sinds 1998 verfrissende jubileumevents die opvallen en écht iets opleveren. Voor jou, je medewerkers en je relaties. Een jaar lang.


25

jaar in het vak

40

projecten per jaar

1

kantoorhond

15

collega's

We geloven daarbij sterk in de kracht van de jubileumcampagne.

Een effectieve manier om alle doelgroepen maximaal te betrekken bij het jubileumjaar. We bedenken samen welke events op welk moment voor welke doelgroep het meest geschikt zijn. Dat kan bijvoorbeeld een jubileumfeest voor de medewerkers of een jubileumcongres voor je relaties zijn. Maar we hebben ook wel eens voor een bedrijf dat 100 jaar bestond een high-tea voor alle 100-jarigen van de stad georganiseerd.

Met een goede campagne ben je dus een jaar lang jarig.

De kracht van de campagne

Let's dance!

Live Impact | Eventmarketing // De Gruyterfabriek // The Bigger Office // Ingang “F”, ruimte 4109 // Veemarktkade 8 // 5222 AE // ‘s-Hertogenbosch // The Netherlands

+31 (085) 401 401 4

Contact