Skip links

Capgemini Talentendiner
Capgemini Talentendiner
Capgemini Talentendiner
Capgemini Talentendiner
Capgemini Talentendiner
Capgemini Talentendiner

Capgemini Talentendiner

Topchef’s en top-talenten

Hoe kunnen we onze allerbeste relaties trakteren op een bijzonder avondje uit? En hoe kunnen we tijdens deze exclusieve avond dan laten zien wie we zijn en waar we voor staan? Dat was de vraag waarmee een grote internationale IT-dienstverlener acht maanden geleden bij ons aanklopte.

Ode aan jonge talenten

We bedachten voor de komende jaren een bijzondere en exclusieve diner-reeks. Steeds opgehangen aan dezelfde titel, maar met ieder jaar een andere editie. Het diner van dit jaar kreeg het thema “the young talent edition” mee. Een culinair spektakel waarbij jonge talenten hun creativiteit kunnen laten zien en in the spotlight staan. Niet alleen op het podium, maar ook in de keuken. Met topchef’s Jermain de Rosario, Gerrit Greveling en Jef van den Hout. Jonge professionals die fantastisch kunnen koken en tegen het randje van een Michelin-ster staan.

Tussendoor genoten de gasten van optredens van o.a. trompettist Stef van Uden (13 jaar), comedian Destin Sleutel en de jonge talenten van ZO Gospel Choir.¬†Tijdens de bereiding was er interactie met de chef’s en artiesten en konden de gasten live in de keukens meekijken met de Kitchen-cam’s.

0 db Diner

Een bijzonder moment op de avond was de vervulling van de droom van chef Jermain de Rosario. In de toekomst wil hij graag een restaurant openen waar niet wordt gepraat. Zodat elke gast maximaal gefocust is op de smaak van zijn gerechten. Zo gezegd, zo gedaan. De gasten namen deel aan een klein maar bijzonder culinair experiment en dineerden vijf minuten in volledige stilte.

“Complimenten! Ik heb van mijn zeven tafelgenoten niet anders dan positieve reacties gehad. Gezellig, goed eten, leuke presentatie, leuk jong artiesten talent, humorvol cabaret zonder te kwetsen.”

“Het was een bijzonder goede avond. Alleen maar goede reacties van de klanten gehoord. Gefeliciteerd!”


Team : Philip - Tamara - Robin - Frans

Return to top of page