Skip links

Personeelsfeest jaren ’20
Personeelsfeest jaren ’20
Personeelsfeest jaren ’20
Personeelsfeest jaren ’20
Personeelsfeest jaren ’20
Personeelsfeest jaren ’20

Personeelsfeest jaren ’20

Jubileumfeest 90 jaar

90 jaar terug in de tijd

Een trouwe relatie viert dit jaar haar 90 jarige jubileum. Om dit samen met alle 600 medewerkers en partners te vieren, besluiten we om negentig jaar terug in de tijd te gaan. Het thema van het jaren-20 personeelsfeest: The Great Gatsby Party.

Gatsby-styling

Het bedrijfsrestaurant van de opdrachtgever wordt omgetoverd tot een ruimte die in de film The Great Gatsby niet zou misstaan. Hoekjes met donkergroen fluweel en stoer metalen meubilair worden afgewisseld met gouden en zwarte accessoires. De gasten kunnen bij binnenkomst shoppen in Jay’s Gatsby shop, een tijdelijke winkel met kleding en sieraden uit de jaren 20.

Twenties entertainment

Bij binnenkomst op het grote plein, trakteren we de gasten op swingende muziek uit de jaren twintig. Op het podium wisselen Charleston-dansers en zangeressen elkaar af. Na het openingswoordje neemt een bekende coverband het podium over. VJ Veemee zorgt voor de bijpassende goud-zwarte visuals op de grote schermen. Ambachtelijke shoeshiners zorgen voor glimmende- en gepoetste schoenen.

Een ruimte die normaliter gebruikt wordt als vergaderzaal, wordt omgetoverd tot een dampende 90’s Now Club. Hier swingen de gasten op de grootste hits uit de jaren 90. DJ’s Wipneus en Pim mogen de avond afsluiten.

Opdrachtgever blij, wij blij!

De opdrachtgever na afloop: “Allemaal heel erg bedankt voor alles. Het was een super jubileumfeest!”

 


Team : Ineke - Philip - Robin - Esther

Return to top of page